Maandag

De Smékûs vertelt direkt dat hij Nonkel Van Grauwel maar een lelijke doos vindt. Volgens hem ziet ze eruit als een lesbienne. Achteraf blijkt dat de Lorre eigenlijk de enige lesbienne bij "The Bogdom Community" is. De Fart geeft later nog wel toe dat hij twijfelt over zijn sexuele geaardheid.

Dinsdag

Iedereen is verzeild geraakt in een heftige discussie over de werkverdeling voor de komende weken. De Fart voert de spanning wat verder op door te zeggen dat de vrouwen bij "The Bogdom Community" te weinig moeite doen en lui van aard zijn. De Feel twijfelt niet en geeft hem een klap op zijn hoofd met een moersleutel. De Fart wordt afgevoerd.

Woensdag

De "The Bogdom Community"-werknemers krijgen een opdracht van de Spauwer- ze moeten de de Plee poetsen. 'We hebben er al meerdere malen een rottende volgescheten piza ontdekt en ondanks de verschillende waarschuwingen werd hier tot op heden nog niets aan gedaan,' aldus de Spauwer. De Smékûs komt al aandraven met een halve winkel reinigingsmiddelen en wordt onmiddellijk getrakteerd op een kwade blik van Nonkel Van Grauwel. 'Ik ben allergisch voor poetsprodukten,' zegt de Fart, 'daar krijg ik altijd jeuk van aan mijn opgezwollen penis'. De Smékûs kan zijn lach niet inhouden en laat zich volledig gaan, hij danst nu door de kamer als een Boebel op speed. Nonkel Van Grauwel vertelt dat ze te voet naar Holland wil gaan. De Smékûs komt niet meer bij.

Donderdag

Het oplossen van de 'de Plee-taak' gaat lekker, totdat de Fart - die ondertussen toch al bekend staat als de meest luie kloot van het hele stel - de emmers waar al het vuil in zit, omstoot. De Lorre gaat compleet uit zijn dak en gooit Feel zijnen dildo naar zijn hoofd maar raakt de Spauwer vol in het gezicht.

Vrijdag

Vandaag moet de de Plee-taak af zijn. Omdat de Fart gisteren het werk dwarsboomde ziet het er niet naar uit dat dat zal lukken. De Spauwer laat via een memo weten dat het weekendwerk zal worden, waarop Nonkel Van Grauwel in huilen uitbarst. De Fart is afwezig wegens een 'gezwollen opgezwollen penis'.

Zaterdag

Alleen de Spauwer is aanwezig om te poetsen. Verder een rustige dag.

Maandag

Met een dikke knobbel ter hoogte van zijn reet komt de Lorre aan op kantoor. Volgens hem heeft de Spauwer zich na het incident met de Feel zijnen dildo niet kunnen beheersen en is hij haar in het weekend komen opzoeken, met dit als resultaat.

Dinsdag

De Smékûs is vandaag jarig, maar net als ieder jaar voelt hij zich te goed om te trakteren. De Spauwer geeft hem hierover een opmerking. 'Ik kijk nog liever de hele dag naar "The return of the brestless woman" dan naar uw gezaag te moeten luisteren,' antwoordt de Smékûs en hij begint van zijn volgescheten piza te eten. De Spauwer maakt er een memo van.

Woensdag

De JEFFOsZ zingt voortdurend "Oikonzert" van "Springtoifel". 'Zoals gewoonlijk weer goed gezind,' denkt de Fart, die vandaag een baaldag heeft en hij krabt aan zijn opgezwollen penis. Verder niets te melden.

Donderdag

De Feel biegt op dat hij stiekem verliefd is op de JEFFOsZ. Het blijkt niet wederzijds te zijn. De Feel ziet het niet meer zitten en springt uit het raam.

Vrijdag

Nonkel Van Grauwel stelt voor om vanaf nu iedereen gele hemden en dito schoenen te laten dragen. De Fart wordt hierdoor vuurrood van woede en stormt op Nonkel Van Grauwel af om haar de mond te snoeren. Hij mislukt daar echter in en belandt met zijn hoofd op de rand van een bureau. De Fart wordt voor een tweede maal afgevoerd. Maar goed dat het weer bijna weekend is...

Google